Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑγώνας δρόμου να διασωθεί το αρχείο του Δήμου

Μετά την τακτοποίηση βασικών αναγκών επιβίωσης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, έρχεται η στιγμή που θα έρθουμε αντιμέτωποι με την ψυχρή πραγματικότητα και με τυπικές ελλείψεις οι οποίες θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των δημοτών. Αγώνας δρόμου γίνεται αυτές τις ημέρες να διαδοθούν σημαντικά αρχεία όπως αυτά του Δήμου της Πολεοδομίας και του Μηχανολογικού γραφείου Σητείας που όπως όλα δείχνουν ένα μεγάλο μέρος τους έχει καταστραφεί. Μπορεί ο καθένας να φανταστεί σε τι γραφειοκρατικό...
Stavroula23. October 2022

Μετά την τακτοποίηση βασικών αναγκών επιβίωσης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, έρχεται η στιγμή που θα έρθουμε αντιμέτωποι με την ψυχρή πραγματικότητα και με τυπικές ελλείψεις οι οποίες θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των δημοτών.

Αγώνας δρόμου γίνεται αυτές τις ημέρες να διαδοθούν σημαντικά αρχεία όπως αυτά του Δήμου της Πολεοδομίας και του Μηχανολογικού γραφείου Σητείας που όπως όλα δείχνουν ένα μεγάλο μέρος τους έχει καταστραφεί.

Μπορεί ο καθένας να φανταστεί σε τι γραφειοκρατικό κυκεώνα θα μπει ο κάθε δημότης ο οποίος θα χρειαστεί να διεκπεραιώσει διαδικασίες που θα έχουν σχέση με αυτές τις υπηρεσίες.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456