Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤο Νοσοκομείο Σητείας κοντά στους κατοίκους της Σφάκας με το καινοτόμο πρόγραμμα Τηλεϊατρικής

Υιοθετώντας τις νέες τεχνολογίες, μέσω του προγράμματος Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone και με την πρωτοβουλία του Νοσοκομείου Σητείας, οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Σφάκας σήμερα υποβλήθηκαν  σε μια σειρά διαγνωστικών εξετάσεων από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σητείας. Βάσει της καινοτόμας δράσης Τηλεϊατρικής του Νοσοκομείου Σητείας δίδεται η δυνατότητα πρωτοβάθμιου προληπτικού ελέγχου και φροντίδας, σε απομακρυσμένες και μη περιοχές, όπου η παρουσία εξειδικευμένου ιατρού δεν είναι εφικτή. Θέλοντας να δώσουν έμφαση στην σπουδαιότητα της...
Stavroula25. October 2022

Υιοθετώντας τις νέες τεχνολογίες, μέσω του προγράμματος Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone και με την πρωτοβουλία του Νοσοκομείου Σητείας, οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Σφάκας σήμερα υποβλήθηκαν  σε μια σειρά διαγνωστικών εξετάσεων από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σητείας.

Βάσει της καινοτόμας δράσης Τηλεϊατρικής του Νοσοκομείου Σητείας δίδεται η δυνατότητα πρωτοβάθμιου προληπτικού ελέγχου και φροντίδας, σε απομακρυσμένες και μη περιοχές, όπου η παρουσία εξειδικευμένου ιατρού δεν είναι εφικτή.

Θέλοντας να δώσουν έμφαση στην σπουδαιότητα της δράσης, στην Τ.Κ. της Σφάκας βρέθηκαν σήμερα το πρωί ο κ Νεκτάριος Παπαβασιλείου Διοικητής ΥΠΕ Κρήτης, ο κ Μανώλης Ανδρεαδάκης Διοικητής Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Λασιθίου και η κα Μαρία Δαρατσιανού Διοικήτρια Νοσοκομείου Σητείας. Η δράση πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Σητείας ενώ σημαντική ηταν και η συνδρομή της κοινότητας Σφάκας καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456