Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΜια εικόνα αισιοδοξίας μέσα στην μαυρίλα των ημερών

Μια εικόνα αισιοδοξίας για την Σητεία, μέσα στην μαυρίλα των ημερών, ήταν αυτή του πλήρως ανακαινισμένου στρίβου προπονήσεων στις εγκαταστασεις των γυμνασίων Σητείας. Ένας αθλητικός χώρος σαν αυτούς που θα θέλαμε να έχει αυτή η πόλη. Ένας αθλητικός χώρος αντάξιος των παιδιών μας. Αίτημα ετών η συντήρηση αυτού του αθλητικού χώρου τον οποίο χρησιμοποιούν αθλητικά σωματεία, τα δυο γυμνάσια της πόλης  αλλά και αθλούμενοι πολίτες όλων των ηλικιών. Άξιζε η αναμονή και θα αξίζει ακόμα...
Stavroula24. October 2022

Μια εικόνα αισιοδοξίας για την Σητεία, μέσα στην μαυρίλα των ημερών, ήταν αυτή του πλήρως ανακαινισμένου στρίβου προπονήσεων στις εγκαταστασεις των γυμνασίων Σητείας.

Ένας αθλητικός χώρος σαν αυτούς που θα θέλαμε να έχει αυτή η πόλη. Ένας αθλητικός χώρος αντάξιος των παιδιών μας.

Αίτημα ετών η συντήρηση αυτού του αθλητικού χώρου τον οποίο χρησιμοποιούν αθλητικά σωματεία, τα δυο γυμνάσια της πόλης  αλλά και αθλούμενοι πολίτες όλων των ηλικιών. Άξιζε η αναμονή και θα αξίζει ακόμα περισσότερο όταν θα δούμε να ολοκληρώνεται με τον ίδιο τρόπο και το Δημοτικό Στάδιο Σητείας.

Ισχυρό κίνητρο για μικρούς και μεγάλους αθλητές όπως δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΚΑ ο προπονητής στρίβου του ΣΑΟ κ Μιχάλης Γωνιωτάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456