Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΙεράρχηση και άμεση τακτοποίηση των προβλημάτων του Αεροδρομίου Σητείας

Στον σημαντικό ρόλο του αεροδρομίου Σητείας αναφέρθηκε ο κ Σπύρος Γκαβανόζης, σύμβουλος του Διοικητή της ΥΠΑ, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη σήμερα το μεσημέρι μετά την πολύωρη επιτόπια αυτοψία που πραγματοποίησε στον χώρο του αεροδρομίου. Ο κ Γκαβανόζης σημείωσε ότι με την επίσκεψη του αυτή είδε από κοντά τα προβλήματα του αεροδρομίου όπως είχαν αναφερθεί λεπτομερώς και στην επιστολή του Δημάρχου η οποία έφτασε στο αρμόδιο υπουργείο. Όπως...
Stavroula3. November 2022

Στον σημαντικό ρόλο του αεροδρομίου Σητείας αναφέρθηκε ο κ Σπύρος Γκαβανόζης, σύμβουλος του Διοικητή της ΥΠΑ, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη σήμερα το μεσημέρι μετά την πολύωρη επιτόπια αυτοψία που πραγματοποίησε στον χώρο του αεροδρομίου.

Ο κ Γκαβανόζης σημείωσε ότι με την επίσκεψη του αυτή είδε από κοντά τα προβλήματα του αεροδρομίου όπως είχαν αναφερθεί λεπτομερώς και στην επιστολή του Δημάρχου η οποία έφτασε στο αρμόδιο υπουργείο.

Όπως ανέφερε “αφού γίνει η απαραίτητη ιεράρχηση των θεμάτων θα ξεκινήσει άμεσα η τακτοποίηση τους σε συνεργασία και με τον Δήμο Σητείας”.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Αερολιμενάρχης Σητείας κ Δημήτρης Βερίγος ο οποίος δήλωσε ότι η επίσκεψη αυτή έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή μετά από μια πολύ καλή χρονιά για το αεροδρομιο Σητείας τα στατιστικά της οποίας ξεπέρασαν αυτά του 2018 όπου ήταν η καλύτερη του χρονιά.

“Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να γίνουν όλα όσα είναι σε εκκρεμότητα προκειμένου να υποδεχτούμε την επόμενη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Μια σεζόν που αναμένεται από τις καλύτερες σε κάθε επίπεδο” τόνισε ο κ Βερίγος.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456