Sitiaka is loading for You ...

 

Αρθρογραφία“Το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη των δημοτών”

Σε μια συγκυρία δύσκολη για τον σητειακό με καθοριστικά θέματα επιβίωσης τα οποία έχουν ενταθεί μετά την τελευταία θεομηνία, παιχνίδια παρασκηνίου και ίντριγκας  βρίσκονται σε εξέλιξη με αρνητικό αντίκτυπο στον ίδιο τον δημότη. Το παιχνίδι της “στρατολόγησης”  με ορίζοντα τις επόμενες δημοτικές εκλογές βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο και μόνο την  κατάκτηση της εξουσίας. Ποιος,  με ποιον αλλά βέβαια και με ποιο “παζάρι” “Ενδιαφέροντα θέματα” κατάλληλα για κουτσομπολιό  που όμως φέρνουν σε δεύτερη μοίρα τα...
Stavroula6. November 2022
DIMOTIKO SIMVULIO FOTO

Σε μια συγκυρία δύσκολη για τον σητειακό με καθοριστικά θέματα επιβίωσης τα οποία έχουν ενταθεί μετά την τελευταία θεομηνία, παιχνίδια παρασκηνίου και ίντριγκας  βρίσκονται σε εξέλιξη με αρνητικό αντίκτυπο στον ίδιο τον δημότη.

Το παιχνίδι της “στρατολόγησης”  με ορίζοντα τις επόμενες δημοτικές εκλογές βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο και μόνο την  κατάκτηση της εξουσίας.

Ποιος,  με ποιον αλλά βέβαια και με ποιο “παζάρι”

“Ενδιαφέροντα θέματα” κατάλληλα για κουτσομπολιό  που όμως φέρνουν σε δεύτερη μοίρα τα πραγματικά  προβλήματα του δημότη και δυστυχώς η υποκρισία περισσεύει. Εξάλλου στον γολγοθά των προηγούμενων ημερών είδαμε να λάμπουν δια της απουσίας τους πολλοί από τους ενδιαφερόμενους για τους δημοτικούς θώκους.

Βέβαια η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει στην Σητεία εδώ και πολύ  καιρό με αποτέλεσμα οτιδήποτε μπορεί να συμβεί προς όφελος του δημότη να χάνεται μέσα σε συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου απείρου κάλους.  Ένα Δημοτικό Συμβούλιο για το οποίο κανείς δεν μπορεί να είναι υπερήφανος.

Το μότο είναι: “αν δεν το κάνουμε εμείς ας μη το κάνει κανείς” ακόμα και αν αυτό λειτουργεί εις βάρος της εξέλιξης αυτού του τόπου. Αυτή  η νοοτροπία αποτελεί  τροχοπέδη στην διεκδίκηση και κατάκτηση σημαντικών για την περιοχή πραγμάτων διαχρονικά.

Ας θυμηθούμε πότε είδαμε τελευταία φορά να συστρατεύονται οι  παρατάξεις  του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας για να προχωρήσει ένα σημαντικό θέμα για τον τόπο.

Είναι ξεκάθαρο όμως ότι ο μηδενισμός δεν έκανε ποτέ καλό σε κανένα και οι μηδενιστές δεν ήταν ποτέ χρήσιμοι σε καμία κοινωνία.

Και όλα αυτά σε κοινή θέα. Τις περισσότερες φορές από το πρόσφορο βήμα του διαδικτύου. Γινόμαστε μάρτυρες  διαξιφισμών μένοντας πολλές φορές άναυδοι  από  το επίπεδο της αντιπαράθεσης.

Κύριοι όλων των πλευρών δώστε προτεραιότητα στον δημότη και στην προώθηση των συμφερόντων του και ασχοληθείτε με τον προεκλογικό σας αγώνα αργότερα.

Αυτό που ενδιαφέρει σήμερα τον δημότη είναι άμεσα να του δοθεί και πάλι η δυνατότητα να σταθεί στα πόδια του. Και όσον αφορά τα τελευταία γεγονότα να ζητηθεί επιτακτικά, εν όψη και του μονοθεματικού Δημοτικού Συμβουλίου, η άμεση και ουσιαστική στήριξη της σητειακής κοινωνίας για να μπορέσει σύντομα να ορθοποδήσει.

Οι φιλοδοξίες του καθενός παλιού ή νεοεισερχόμενου στο πολιτικό σκηνικό είναι σεβαστές όμως καθόλου δεν απασχολούν τον δημότη ο οποίος θα τιμωρήσει σκληρά όποιον προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τον πόνο του στο πολιτικό παιχνίδι που φαίνεται να «χοντραίνει».

 

Α. Μ.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456