Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΈνα νέο Πολύκεντρο για τους δημότες της Σητείας

Ριζική είναι η παρέμβαση που γίνεται την περίοδο αυτή στον χώρο του Πολύκεντρου με αποτέλεσμα να έχουμε πλέον έναν νέο χώρο. Οι εργασίες προχωρούν πυρετωδώς με στόχο οι ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων να τον βρουν έτοιμο στην διάθεση των δημοτών. Μια παρέμβαση προϋπολογισμού 110.000euro που αφορά όλα τα επίπεδα λειτουργείας του χώρου ασφάλειας, εσθητικής και λειτουργικότητας. Για την αναγκαιότητα ύπαρξης τέτοιου επιπέδου χώρων στην πόλη μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Παπαδάκης...
Stavroula11. November 2022

Ριζική είναι η παρέμβαση που γίνεται την περίοδο αυτή στον χώρο του Πολύκεντρου με αποτέλεσμα να έχουμε πλέον έναν νέο χώρο.

Οι εργασίες προχωρούν πυρετωδώς με στόχο οι ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων να τον βρουν έτοιμο στην διάθεση των δημοτών.

Μια παρέμβαση προϋπολογισμού 110.000euro που αφορά όλα τα επίπεδα λειτουργείας του χώρου ασφάλειας, εσθητικής και λειτουργικότητας.

Για την αναγκαιότητα ύπαρξης τέτοιου επιπέδου χώρων στην πόλη μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Παπαδάκης

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456