Sitiaka is loading for You ...

 

ΑγροτικάΑν δεν σηκωθούμε από τον καναπέ δεν θα μαζευτεί η φετινή ελαιοπαραγωγή

Με ανασταλτικό παράγοντα την προβληματική εύρεση εργατών γης ξεκίνησε η κατά τα άλλα όπως φαίνεται καλή φετινή ελαιοκομική περίοδος. Οι παραγωγοί μετά και τις συστάσεις των αρμόδιων φορέων κατάφεραν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την δακοπροσβολή στην αρχή της καλλιεργητικής περιόδου όμως τώρα καλούνται να  αντιμετωπίσουν ένα άλλο σημαντικό εμπόδιο το οποίο φαίνεται να μην βρίσκει λύση, αυτό της έλλειψης εργατικού δυναμικού. “Ίσως θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να επιστέψουμε στις παραδοσιακές πρακτικές ελαιοσυλλογής. Μάλλον ήρθε...
Stavroula11. November 2022

Με ανασταλτικό παράγοντα την προβληματική εύρεση εργατών γης ξεκίνησε η κατά τα άλλα όπως φαίνεται καλή φετινή ελαιοκομική περίοδος.

Οι παραγωγοί μετά και τις συστάσεις των αρμόδιων φορέων κατάφεραν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την δακοπροσβολή στην αρχή της καλλιεργητικής περιόδου όμως τώρα καλούνται να  αντιμετωπίσουν ένα άλλο σημαντικό εμπόδιο το οποίο φαίνεται να μην βρίσκει λύση, αυτό της έλλειψης εργατικού δυναμικού.

“Ίσως θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να επιστέψουμε στις παραδοσιακές πρακτικές ελαιοσυλλογής. Μάλλον ήρθε η ώρα να σηκωθούμε από τον καναπέ” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο αντιδήμαρχος Σητείας, παραγωγός και ο ίδιος και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης κ Νίκος Μακρυνάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456