Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΕνόψει των Χριστουγέννων η Σητεία ζωντανεύει και πάλι

Tην Δευτέρα το βράδυ στην αίθουσα του Τεχνοχώρου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας  πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εθελοντών προκειμένου να σχεδιαστούν οι δράσεις των  Χριστουγέννων σε συνεννόηση και με την ομάδα προγραμματισμού των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Σητείας . Στόχος να ζωντανέψει και πάλι η πόλη και να ξορκίσουμε το κακό μέσα από το πνεύμα των Χριστουγέννων. Η παρουσία και συμμετοχή των εθελοντών είναι απαραίτητη για την επιτυχία των δράσεων και οι ενδιαφερόμενοι...
Stavroula15. November 2022
Tην Δευτέρα το βράδυ στην αίθουσα του Τεχνοχώρου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας  πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εθελοντών προκειμένου να σχεδιαστούν οι δράσεις των  Χριστουγέννων σε συνεννόηση και με την ομάδα προγραμματισμού των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Σητείας .
Στόχος να ζωντανέψει και πάλι η πόλη και να ξορκίσουμε το κακό μέσα από το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Η παρουσία και συμμετοχή των εθελοντών είναι απαραίτητη για την επιτυχία των δράσεων και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρεθούν στις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν στον Τεχνοχώρο(Δευτέρα 21 Νοεμβρίου)  και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.
Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας, έχει προγραμματίσει  την πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΑΝ , με συμμετοχή ομάδας κρουστών-πνευστών οργάνων και πολλών ατόμων εθελοντών ντυμένοι ως Καλικάτζαροι , στην πόλη της Σητείας, τηρώντας το έθιμο των Καλικάτζαρων παραμονές Χριστουγέννων.
Επίσης με συνεννόηση με την ομάδα προγραμματισμού των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Σητείας , ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας θα συμμετέχει σε δράσεις του Χριστουγεννιάτικου χωριού για πραγματοποίηση εθελοντικών δράσεων που θα αφορούν.
• ΖΑΧΑΡΟΣΠΙΤΟ
• ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ –ΕΥΧΩΝ
• ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
• ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
• CINEMA
(Τις ημέρες όπου δεν θα υπάρχει προβολή ταινίας θα προβάλλονται αφηγήσεις Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών από μέλη του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας
από το αρχείο του Συλλόγου με μαγνητοσκοπημένο υλικό )
• ΣΠΙΤΑΚΙ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ
• FACEPAINTINGSPOT ( πρόκειται για δύο σημεία μέσα στο χωριό , σε εξωτερικο χώρο, όπου θα γίνεται το facepainting
• ΚΙΝΗΤΙΚΑ-ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456