Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα στον Άγιο Ιωάννη

Μετά και τις απαιτούμενες διαγραμμίσεις, δόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα τύπου Bailly στον Άγιο Ιωάννη η οποία τοποθετήθηκε τηρώντας όλα τα χρονοδιαγράμματα, με την συνεργασία της περιφέρειας, του  στρατού και του δήμου, δίνοντας έτσι προσωρινή αλλά αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα των πλημμυρικών φαινομένων με τα οποία έρχονταν αντιμέτωπη η πόλη τις τελευταίες δυο δεκαετίες. Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης βρέθηκε σήμερα στο σημείο συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη εκφράζοντας την...
Stavroula24. November 2022

Μετά και τις απαιτούμενες διαγραμμίσεις, δόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα τύπου Bailly στον Άγιο Ιωάννη η οποία τοποθετήθηκε τηρώντας όλα τα χρονοδιαγράμματα, με την συνεργασία της περιφέρειας, του  στρατού και του δήμου, δίνοντας έτσι προσωρινή αλλά αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα των πλημμυρικών φαινομένων με τα οποία έρχονταν αντιμέτωπη η πόλη τις τελευταίες δυο δεκαετίες.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης βρέθηκε σήμερα στο σημείο συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την ταχύτατη διεκπεραίωση των διαδικασιών οι οποίες έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456