Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣυνεχίζεται το CASTING στη Σητεία για την ταινία του “Καπετάν Μιχάλη”

Συνεχίζεται και σήμερα στη Σητεία για δεύτερη ημέρα το CASTING για την ταινία του “Καπετάν Μιχάλη” που θα προβληθεί στους κινηματογράφους του χρόνου τα Χριστούγεννα. Η ταινία “Καπετάν Μιχάλης”, το έργο του Ν. Καζαντζάκη σε σκηνοθεσία Κώστα Χαραλάμπους, βαίνει προς την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τα οποία έχουν ξεκινήσει στην Κρήτη από τέλη Σεπτέμβρη και ολοκληρωνονται στο νομό Λασιθίου τον Δεκέμβρη. Οι δημιουργοί της ταινίας αναζητούν βοηθητικούς ηθοποιοί (κομπάρσους), νέους (άντρες) ηλικίας 18-30 ετών οι...
Stavroula24. November 2022

Συνεχίζεται και σήμερα στη Σητεία για δεύτερη ημέρα το CASTING για την ταινία του “Καπετάν Μιχάλη” που θα προβληθεί στους κινηματογράφους του χρόνου τα Χριστούγεννα.

Η ταινία “Καπετάν Μιχάλης”, το έργο του Ν. Καζαντζάκη σε σκηνοθεσία Κώστα Χαραλάμπους, βαίνει προς την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τα οποία έχουν ξεκινήσει στην Κρήτη από τέλη Σεπτέμβρη και ολοκληρωνονται στο νομό Λασιθίου τον Δεκέμβρη.

Οι δημιουργοί της ταινίας αναζητούν βοηθητικούς ηθοποιοί (κομπάρσους), νέους (άντρες) ηλικίας 18-30 ετών οι οποίοι θα μπορούν να παρευρεθούν στα γυρίσματα αρχές Δεκέμβρη.

Το casting στη Σητεία ξεκίνησε την Τετάρτη 23/11 και συνερίζεται σήμερα Πέμπτη 24/11 ώρες 10:30-13:00 και 18:30-21:00 στην καφετέρια “KAΦΕ ΚΑΦΕ”.

Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν στο casting, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν μέιλ με καθαρές φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, τόπο διαμονής) στο castingincolors@gmail.com

Η συμμετοχή είναι επι πληρωμή

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456