Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΗ Σητεία βάζει και πάλι τα καλά της

Λίγες μέρες πριν τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που θα σημάνει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στη Σητεία και όλα ετοιμάζονται με πολύ φροντίδα και λαχτάρα από μικρούς και μεγάλους, εθελοντές, συλλόγους και τις υπηρεσίες του δήμου μιας και δύσκολες συνθήκες και πρωτόγνωρες καταστάσεις μας κράτησαν μακριά από αυτό το μαγικό κλίμα των Χριστουγέννων. Σήμερα από νωρίς ξεκίνησε ο στολισμός της κεντρικής πλατείας, του κήπου ο οποίος θα φιλοξενήσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και βέβαια του...
Stavroula7. December 2022

Λίγες μέρες πριν τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που θα σημάνει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στη Σητεία και όλα ετοιμάζονται με πολύ φροντίδα και λαχτάρα από μικρούς και μεγάλους, εθελοντές, συλλόγους και τις υπηρεσίες του δήμου μιας και δύσκολες συνθήκες και πρωτόγνωρες καταστάσεις μας κράτησαν μακριά από αυτό το μαγικό κλίμα των Χριστουγέννων.

Σήμερα από νωρίς ξεκίνησε ο στολισμός της κεντρικής πλατείας, του κήπου ο οποίος θα φιλοξενήσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και βέβαια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Να σημειωθεί ότι φέτος για πρώτη φορά υπάρχει στολισμός σε δρόμους και γραφικά σοκάκια της πόλης που είναι μακριά από το κέντρο.

Η Σητεία αυτές τις γιορτές μας θέλει κοντά της πιο πολύ από κάθε άλλη φορά και οφείλουμε με την παρουσία μας να της δώσουμε λάμψη και ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα.

Και μην ξεχνάμε την συμμετοχή μας στον Γύρο της Σητείας την Κυριακή 11/12

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456