Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΠρόεδρος Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης: Προτεραιότητα μας να μεγαλώσει η πελατειακή πίτα

Ανέλαβε τα καθήκοντα του το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σητείας με την πλειοψηφία των μελών του να προέρχεται από το προηγούμενο Δ.Σ. αποδεικνύοντας έτσι την σημαντική προσφορά τους στον Σύλλογο αλλά και στην τοπική κοινωνία σε δύσκολες περιόδους. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του επανεκλεγέντα προέδρου κ Μανόλη Αγγελάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  η προτεραιότητα του νέου Δ.Σ. είναι να μεγαλώσει η πελατειακή πίτα από την οποία θα επωφεληθούν οι επαγγελματίες της εστίασης και...
Stavroula7. December 2022

Ανέλαβε τα καθήκοντα του το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σητείας με την πλειοψηφία των μελών του να προέρχεται από το προηγούμενο Δ.Σ. αποδεικνύοντας έτσι την σημαντική προσφορά τους στον Σύλλογο αλλά και στην τοπική κοινωνία σε δύσκολες περιόδους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του επανεκλεγέντα προέδρου κ Μανόλη Αγγελάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  η προτεραιότητα του νέου Δ.Σ. είναι να μεγαλώσει η πελατειακή πίτα από την οποία θα επωφεληθούν οι επαγγελματίες της εστίασης και όχι μόνο.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ληφθούν πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση καλώντας φορείς, Περιφέρεια και Δήμο να σταθούν στο πλευρό των επαγγελματιών.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456