Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΦωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην όμορφη Ζήρο

Παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη, των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Νίκου Κουρουπάκη και Μανώλη Τσιφετάκη, της Προέδρου της Τ.Κ. κας Αλεξάνδρας Παπαθανασάκη, του Προέδρου και των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου, και των κατοίκων του χωριού, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ζήρου στην πλατεία του χωριού συμβολίζοντας την αστείρευτη δύναμη που έχουν ακόμα τα χωριά μας και την προσπάθεια του καταβάλουν οι κάτοικοι τους να τα κρατήσουν ζωντανά....
Stavroula10. December 2022

Παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη, των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Νίκου Κουρουπάκη και Μανώλη Τσιφετάκη, της Προέδρου της Τ.Κ. κας Αλεξάνδρας Παπαθανασάκη, του Προέδρου και των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου, και των κατοίκων του χωριού, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ζήρου στην πλατεία του χωριού συμβολίζοντας την αστείρευτη δύναμη που έχουν ακόμα τα χωριά μας και την προσπάθεια του καταβάλουν οι κάτοικοι τους να τα κρατήσουν ζωντανά.

Από το οροπέδιο της Σητείας και από το όμορφο χωριό της Ζήρου φωτίζει από την Παρασκευή το βράδυ το υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο δέντρο του χωριού που με πρωτοβουλία του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου στολίστηκε.

Σε μια ζεστή εκδήλωση με κεράσματα και δραστηριότητες μικροί και μεγάλοι έδωσαν τις ευχές τους για όμορφες γιορτές και για μια ελπιδοφόρα νέα χρονιά.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456