Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΟι συνέπειες της πλημμύρας στην ψυχολογία των δημοτών

Στην ανασφάλεια η οποία έχει κυριεύσει τους δημότες που πολλές φορές αυτή μετατρέπεται και σε πανικό, συνέπεια της άσχημης πρόσφατης εμπειρία τους από την πλημμύρα της 15ης Οκτωβρίου, έγινε λόγος στην σημερινή καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη στον Δήμο Σητείας από την επιτροπή αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων. Ο πανικός αποδεικνύεται  ο χειρότερος σύμβουλος και για την ψυχολογία των δημοτών αλλά και για την λειτουργία των υπηρεσιών κυρίως όταν προκαλείτε με την πρώτη ολιγόλεπτη βροχή. Δεκάδες ήταν τα τηλεφωνήματα που...
Stavroula12. December 2022

Στην ανασφάλεια η οποία έχει κυριεύσει τους δημότες που πολλές φορές αυτή μετατρέπεται και σε πανικό, συνέπεια της άσχημης πρόσφατης εμπειρία τους από την πλημμύρα της 15ης Οκτωβρίου, έγινε λόγος στην σημερινή καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη στον Δήμο Σητείας από την επιτροπή αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Ο πανικός αποδεικνύεται  ο χειρότερος σύμβουλος και για την ψυχολογία των δημοτών αλλά και για την λειτουργία των υπηρεσιών κυρίως όταν προκαλείτε με την πρώτη ολιγόλεπτη βροχή.

Δεκάδες ήταν τα τηλεφωνήματα που δέχτηκαν οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής της Αστυνομίας και του Δήμου κατά τη διάρκεια της χθεσινής ολιγόλεπτης βροχόπτωσης με τους δημότες να αναζητούν ενημέρωση και σε πολλές περιπτώσεις και παρέμβαση χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Οι συνέπειες που άφησε πίσω της η 15η Οκτωβρίου είναι εκτός από υλικές σίγουρα και ψυχολογικές και αυτές ίσως είναι οι πιο δύσκολα επιλύσημες.

Οι Εμπλεκόμενες υπηρεσίες και ο Δήμος διαβεβαιώνουν ότι λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα έγκαιρα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε έκτακτης κατάστασης και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456