Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΓνωρίζοντας ένα “διαφορετικό” Σχολείο

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου την οποία η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, το 1992, ανακήρυξε ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η Δ τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας βρέθηκε στο ΕΕΕΕΚ Σητείας, δίνοντάς την ευκαιρία στους μαθητές κατανόησης σε θέματα αναπηρίας και ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία. Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς τους είχαν την ευκαιρία να δουν πως λειτουργεί ένα “διαφορετικό” σχολείου το οποίο δίνει την...
Stavroula13. December 2022

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου την οποία η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, το 1992, ανακήρυξε ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η Δ τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας βρέθηκε στο ΕΕΕΕΚ Σητείας, δίνοντάς την ευκαιρία στους μαθητές κατανόησης σε θέματα αναπηρίας και ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία.

Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς τους είχαν την ευκαιρία να δουν πως λειτουργεί ένα “διαφορετικό” σχολείου το οποίο δίνει την δυνατότητα σε παιδιά με αναπηρία να εκπαιδευτούν, να δράσουν και να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες ικανότητες τους.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456