Sitiaka is loading for You ...

 

OΑγροτικάΝα παγιωθεί η υψηλή τιμή για το ελαιόλαδου

Μια ανέλπιστα καλή χρονιά εξελίσσεται η φετινή για τον ελαιοπαραγωγό ο οποίος έχει την τύχη να απολαμβάνει πρωτόγνωρα υψηλές τιμές για το προϊόν του. Μια πολύ καλή χρονιά σε ποιότητα, ποσότητα και ρεκόρ τιμών που καταρρίπτεται πολύ γρήγορα το ένα μετά το άλλο. Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ βρέθηκαν σήμερα στο ελαιουργείο του Αγροτικού Ελαιουργικού Σταφιδικού Συνεταιρισμού όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μια φυσιολογική σε ρυθμό ελαιοσυγκομιδή, όπως μας ενημέρωσε ο διαχειριστής  κ Γιάννης Σταματάκης, λόγω και της έλλειψης...
Stavroula14. December 2022

Μια ανέλπιστα καλή χρονιά εξελίσσεται η φετινή για τον ελαιοπαραγωγό ο οποίος έχει την τύχη να απολαμβάνει πρωτόγνωρα υψηλές τιμές για το προϊόν του.

Μια πολύ καλή χρονιά σε ποιότητα, ποσότητα και ρεκόρ τιμών που καταρρίπτεται πολύ γρήγορα το ένα μετά το άλλο.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ βρέθηκαν σήμερα στο ελαιουργείο του Αγροτικού Ελαιουργικού Σταφιδικού Συνεταιρισμού όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μια φυσιολογική σε ρυθμό ελαιοσυγκομιδή, όπως μας ενημέρωσε ο διαχειριστής  κ Γιάννης Σταματάκης, λόγω και της έλλειψης εργατικών χεριών. Όπως σημείωσε ο κ Σταματάκης ευχή όλων είναι να μην αποτελέσει εξαίρεση αλλά τον κανόνα αυτή η χρονιά για την τιμή του ελαιολάδου .

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456