Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔεκάδες τα επισφαλή σημεία στο οδικό δίκτυο. Σχεδιασμός διαπλάτυνσης στη γέφυρα του Τρυπητού

Με την στήριξη της Αντιπεριφέρειας και την αποτελεσματική συνεργασία με τον Δήμο προχωρά με γοργούς ρυθμούς η αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου το οποίο δέχτηκε μεγάλο πήγμα από την καταστροφική πλημμύρα της 15ης Οκτώβρη. Δεκάδες είναι τα επισφαλή σημεία σε ολόκληρο το εύρος του οδικού δικτύου τα οποία αυτή τη στιγμή χρήζουν άμεσης αποκατάστασης και στα οποία δίνεται μια προσωρινή λύση για την ασφάλεια των πολιτών. “Πρόκειται για προσωρινή λύση προκειμένου να διασφαλιστεί η διέλευση...
Stavroula14. December 2022

Με την στήριξη της Αντιπεριφέρειας και την αποτελεσματική συνεργασία με τον Δήμο προχωρά με γοργούς ρυθμούς η αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου το οποίο δέχτηκε μεγάλο πήγμα από την καταστροφική πλημμύρα της 15ης Οκτώβρη.

Δεκάδες είναι τα επισφαλή σημεία σε ολόκληρο το εύρος του οδικού δικτύου τα οποία αυτή τη στιγμή χρήζουν άμεσης αποκατάστασης και στα οποία δίνεται μια προσωρινή λύση για την ασφάλεια των πολιτών.

“Πρόκειται για προσωρινή λύση προκειμένου να διασφαλιστεί η διέλευση των οχημάτων ενώ υπάρχει προγραμματισμός για την συνολική ασφαλτόστρωση του δικτύου” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ Αιλαμάκη , άμεση θα είναι και η διαδικασία διαπλάτυνσης της γέφυρας στο σημείο του Τρυπητού όπου η εξυπηρέτηση των οχημάτων σήμερα είναι οριακή.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456