Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΗ Αγάπη περισσεύει στην πληγωμένη Σητεία

Μια ιδέα του φωτογράφου συνδημότη μας Μανόλη Τσαντάκη ήρθε να υλοποιηθεί με την πολύτιμη συμβολή της Τζένης Χειλουδάκη και την αμέριστη συμπαράσταση και ανιδιοτελή προσφορά, χορηγών, επιχειρήσεων, επαγγελματιών και μοντέλων. Το ημερολόγιο με την κρυμμένη ομορφιά της Σητείας ήταν το αποτέλεσμα αυτής της κοινής προσπάθειας το οποίο κυκλοφορεί ήδη σε κεντρικά σημεία της πόλης αλλά και εκτός, τα έσοδα πώλησης  του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΣΗΤΕΙΑΣ. Οι πρωτεργάτες της προσπάθειας...
Stavroula18. December 2022

Μια ιδέα του φωτογράφου συνδημότη μας Μανόλη Τσαντάκη ήρθε να υλοποιηθεί με την πολύτιμη συμβολή της Τζένης Χειλουδάκη και την αμέριστη συμπαράσταση και ανιδιοτελή προσφορά, χορηγών, επιχειρήσεων, επαγγελματιών και μοντέλων.

Το ημερολόγιο με την κρυμμένη ομορφιά της Σητείας ήταν το αποτέλεσμα αυτής της κοινής προσπάθειας το οποίο κυκλοφορεί ήδη σε κεντρικά σημεία της πόλης αλλά και εκτός, τα έσοδα πώλησης  του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΣΗΤΕΙΑΣ.

Οι πρωτεργάτες της προσπάθειας μίλησαν σήμερα για την κίνηση τους αυτή παρουσία της αντιδημάρχου κας Ελένης Πλατανάκη η οποία ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους αυτούς αλλά και όλους τους δημότες αυτής της πόλης για την διαρκή  προσφορά αγάπης όπου υπάρχει ανάγκη.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456