Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία“Του μεγάλου σεισμού ακολούθησε τσουνάμι και διαρροή καυσίμων στον κόλπο του Αθερινόλακου”

“Του μεγάλου σεισμού ακολούθησε τσουνάμι και διαρροή καυσίμων στον κόλπο του Αθερινόλακου ενώ ξέσπασε και φωτιά στις εγκαταστάσεις της μονάδας με σοβαρούς τραυματισμούς”. Αυτό ήταν το σενάριο της μεγάλης άσκησης πεδίου στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου με κωδική ονομασία «Τρίαινα» που στέφθηκε με πλήρη επιτυχία και στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμενικό Σώμα, η Πολεμική Αεροπορία, η Αστυνομία, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας και η ΕΔΕΑΚ. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην διεύθυνση του σταθμού, η...
Stavroula18. December 2022

“Του μεγάλου σεισμού ακολούθησε τσουνάμι και διαρροή καυσίμων στον κόλπο του Αθερινόλακου ενώ ξέσπασε και φωτιά στις εγκαταστάσεις της μονάδας με σοβαρούς τραυματισμούς”.

Αυτό ήταν το σενάριο της μεγάλης άσκησης πεδίου στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου με κωδική ονομασία «Τρίαινα» που στέφθηκε με πλήρη επιτυχία και στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμενικό Σώμα, η Πολεμική Αεροπορία, η Αστυνομία, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας και η ΕΔΕΑΚ.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην διεύθυνση του σταθμού, η οποία είχε την εποπτεία της άσκησης, στο προσωπικό και σε όλες τις υπηρεσίες και εθελοντές που πήραν μέρος.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456