Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣύμβουλος Τουρισμού: “Στόχος των ενεργειών μας τα άμεσα αποτελέσματα για την οικονομία της περιοχής”

“Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής και η ιδιοσυγκρασία του Σητειακού είναι το διαβατήριο για τη διεύρυνση της τουριστικής αγοράς στον Δήμο Σητείας και εκεί επενδύουμε” αυτά ήταν τα λόγια με τα οποία ξεκίνησε η πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα που είχαμε με τον Σύμβουλο Τουρισμού του Δήμου Σητείας κ Σταύρο Κεφάλα λίγες μολις ημέρες μετά την αναλυψη των καθηκόντων του. Ο χρόνος φαίνεται να είναι πολύτιμος για όλους πλέον γι αυτό και ο στόχος είναι να υπάρξουν...
Stavroula28. December 2022

“Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής και η ιδιοσυγκρασία του Σητειακού είναι το διαβατήριο για τη διεύρυνση της τουριστικής αγοράς στον Δήμο Σητείας και εκεί επενδύουμε” αυτά ήταν τα λόγια με τα οποία ξεκίνησε η πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα που είχαμε με τον Σύμβουλο Τουρισμού του Δήμου Σητείας κ Σταύρο Κεφάλα λίγες μολις ημέρες μετά την αναλυψη των καθηκόντων του.

Ο χρόνος φαίνεται να είναι πολύτιμος για όλους πλέον γι αυτό και ο στόχος είναι να υπάρξουν αποτελέσματα, των ενεργειών που ήδη έχουν ξεκινήσει, άμεσα.

Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια αυτή γι αυτό και ο κ Κεφάλας ολοκληρώνει τις επόμενες ημέρες τις επαφές του με τους φορείς της ευρύτερης περιοχής που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.

Σημαντικό είναι ότι οι πρώτες επαφές με την Zela Aviation, την εταιρεία με την οποία ο Δήμος Σητείας υπέγραψε συνεργασία ώστε το αεροδρόμιο να αναδειχθεί ως πύλη εισόδου ολόκληρης της ανατολικής Κρήτης, έχουν ξεκινήσει, ενώ προχωράει και ο σχεδιασμός για την συμμετοχή του Δήμου Σητείας στις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456