Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠαραμονή Πρωτοχρονιάς τα ευχάριστα για τους πληγέντες του Δήμου Σητείας

Η συνεχόμενη πίεση των διαδικασιών από πλευράς Δήμου καθώς και η συνδρομή των αρμοδίων έφερε για τους πληγέντες ιδιώτες από την πλημμύρα του Οκτωβρίου παραμονή της πρωτοχρονιάς τα ευχάριστα νέα. Σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη αποδόθηκε  σήμερα στον Δήμο ένα σημαντικό πόσο από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση των οικοσκευών των νοικοκυριών που επλήγησαν από την πλημμύρα. Θα ακολουθήσει η ολοκλήρωση της διαδικασίας από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου σύμφωνα...
Stavroula29. December 2022

Η συνεχόμενη πίεση των διαδικασιών από πλευράς Δήμου καθώς και η συνδρομή των αρμοδίων έφερε για τους πληγέντες ιδιώτες από την πλημμύρα του Οκτωβρίου παραμονή της πρωτοχρονιάς τα ευχάριστα νέα.

Σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη αποδόθηκε  σήμερα στον Δήμο ένα σημαντικό πόσο από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση των οικοσκευών των νοικοκυριών που επλήγησαν από την πλημμύρα.

Θα ακολουθήσει η ολοκλήρωση της διαδικασίας από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου σύμφωνα και με την έκθεση που έχει συνταχθεί για τον κάθε δικαιούχο κάτι που θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456