Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ καταλυτική στήριξη του Υπουργού Ναυτιλίας στην λειτουργία της ΔΕΥΑΣ

Για μια ιδιαίτερα παραγωγική συνεργασία η οποία είναι σε εξέλιξη μίλησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννης Πλακιωτακης στην συνάντηση που είχε με την διοίκηση και το προσωπικό της ΔΕΥΑΣ στα πλαίσια της πρώτης περιοδείας του για το 2023 στη Σητεία. Ο πρόεδρος της επιχείρησης κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης και ο Γενικός Διευθυντής κ Σταύρος Ψωμαδάκης μετέφεραν  τις θερμές ευχαριστίες  τους στον Υπουργό για την στήριξη του η οποία ήταν, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν,  καταλυτική...
Stavroula4. January 2023

Για μια ιδιαίτερα παραγωγική συνεργασία η οποία είναι σε εξέλιξη μίλησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννης Πλακιωτακης στην συνάντηση που είχε με την διοίκηση και το προσωπικό της ΔΕΥΑΣ στα πλαίσια της πρώτης περιοδείας του για το 2023 στη Σητεία.

Ο πρόεδρος της επιχείρησης κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης και ο Γενικός Διευθυντής κ Σταύρος Ψωμαδάκης μετέφεραν  τις θερμές ευχαριστίες  τους στον Υπουργό για την στήριξη του η οποία ήταν, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν,  καταλυτική για την λειτουργία της.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456