Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΈνα βήμα πριν την αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας σε Υπηρεσία

Στα πλαίσια της περιοδείας του στη Σητεία ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κ Γιάννης Πλακιωτάκης βρέθηκε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας προκειμένου να έχει πλήρη ενημέρωση για την λειτουργία του. Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έδωσε ο Υπουργός στον προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας κ Παύλο Καπετανάκη η προώθηση του προεδρικού διατάγματος είναι αυτό που εκκρεμεί για να προχωρήσει η αναβάθμιση του κλιμακίου σε υπηρεσία, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί άμεσα. Ο κ Πλακιωτάκης δεν παρέλειψε...
Stavroula5. January 2023

Στα πλαίσια της περιοδείας του στη Σητεία ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κ Γιάννης Πλακιωτάκης βρέθηκε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας προκειμένου να έχει πλήρη ενημέρωση για την λειτουργία του.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έδωσε ο Υπουργός στον προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας κ Παύλο Καπετανάκη η προώθηση του προεδρικού διατάγματος είναι αυτό που εκκρεμεί για να προχωρήσει η αναβάθμιση του κλιμακίου σε υπηρεσία, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Ο κ Πλακιωτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσφορά των ανδρών του κλιμακίου σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν κάτι το οποίο έκαναν με αποτελεσματικότητα και συνέπεια.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456