Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΝέα πιάτσα ΤΑΞΙ στη Σητεία

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού,  ιδιαίτερα τις ημέρες αυξημένου κυκλοφοριακού φόρτου στην πόλη,  το Σωματείο ΤΑΞΙ Σητείας καθιερώνει ακόμα μια πιάτσα TAΞΙ, την τρίτη κατά σειρά, πλησίον της Λαϊκής Αγοράς. Το σημείο εξυπηρέτησης είναι ήδη στην διάθεση των πολιτών με την ανάλογη σήμανση και επιδιώκει να διευκολύνει στην επιβίβαση και αποβίβαση των πελατών της Λαϊκής Αγοράς, κατά την ημέρα λειτουργίας της, αλλά και των άλλων καταστημάτων καθώς και των κατοίκων της περιοχής. Σύμφωνα...
Stavroula9. January 2023

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού,  ιδιαίτερα τις ημέρες αυξημένου κυκλοφοριακού φόρτου στην πόλη,  το Σωματείο ΤΑΞΙ Σητείας καθιερώνει ακόμα μια πιάτσα TAΞΙ, την τρίτη κατά σειρά, πλησίον της Λαϊκής Αγοράς.

Το σημείο εξυπηρέτησης είναι ήδη στην διάθεση των πολιτών με την ανάλογη σήμανση και επιδιώκει να διευκολύνει στην επιβίβαση και αποβίβαση των πελατών της Λαϊκής Αγοράς, κατά την ημέρα λειτουργίας της, αλλά και των άλλων καταστημάτων καθώς και των κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος του Σωματείου ΤΑΞΙ Σητείας κ Γιάννης Πολλάκης, “Η έλλειψη κυκλοφορικής παιδείας των δημοτών δυσκολεύει και την παροχή υπηρεσιών από τους επαγγελματίες αλλά και την εξυπηρέτηση της πόλης συνολικά. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει από πλευράς Δήμου και Επιτροπής Κυκλοφοριακού συμβάλουν προς στην επίλυση του προβλήματος όμως χρειάζονται δραστικότερες λύσεις”

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για την εξυπηρέτηση σας είναι: 28430 22700  –  28430 20420

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456