Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ κ Γιάννης από την Κάρπαθο στo Νοσοκομείο Σητείας για νοσηλεία

Στην αναγκαιότητα ύπαρξης του Νοσοκομείο Σητείας, όχι μόνο όσον αφορά το ανατολικότερο, απομακρυσμένο και δυσπρόσιτο σημείο της Κρήτης,  άλλα και τα γύρω νησιά, έχουν γίνει πολλές αναφορές. Και είναι πολλά τα παραδείγματα που εδραιώνουν την θέση για περαιτέρω ενίσχυση του συγκεκραμένου νοσηλευτικού ιδρύματος. Ένα από αυτά ήταν και η νοσηλεία του κ Γιάννη από την Κάρπαθο ο οποίος μετά από κάταγμα,  εκτάκτως διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Σητείας το οποίο και του πρότειναν, όπως μας είπε,  ως...
Stavroula9. January 2023

Στην αναγκαιότητα ύπαρξης του Νοσοκομείο Σητείας, όχι μόνο όσον αφορά το ανατολικότερο, απομακρυσμένο και δυσπρόσιτο σημείο της Κρήτης,  άλλα και τα γύρω νησιά, έχουν γίνει πολλές αναφορές.

Και είναι πολλά τα παραδείγματα που εδραιώνουν την θέση για περαιτέρω ενίσχυση του συγκεκραμένου νοσηλευτικού ιδρύματος. Ένα από αυτά ήταν και η νοσηλεία του κ Γιάννη από την Κάρπαθο ο οποίος μετά από κάταγμα,  εκτάκτως διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Σητείας το οποίο και του πρότειναν, όπως μας είπε,  ως το καταλληλότερο  για την νοσηλεία του.

Έτσι και έγινε. Ο κ Γιάννης εν μέσω εορτών νοσηλεύτηκε με τις καλύτερες συνθήκες και κυρίως υπό την επίβλεψη των τέλεια καταρτισμένων ιατρών του Νοσοκομείου Σητείας με το πρόβλημα υγείας που του προέκυψε να έχει την καλύτερη έκβαση.

Ο Ιατρός, κ Νίκος Σολιδάκης ήταν αυτός που χειρούργησε τον κ Γιάννη και ήταν αυτός που με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο μας διαβεβαίωσε, πριν από λίγες ημέρες, ότι το Νοσοκομείο Σητείας δεν είναι ανάμεσα σε αυτά που θα κινδυνεύσουν να κλείσουν κάτι το οποίο δεν θα γίνει όχι μόνο γιατί βρίσκεται σε μια συνεχόμενη δημιουργική φάση αλλά γιατί δεν θα το επιτρέψουν οι κοινωνίες που επωφελούνται από την ύπαρξη του

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456