Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑίτημα 7,5 εκ για τις ζημιές της πλημμύρας της 15ης Οκτωβρίου στη Σητεία

Με σκοπός την διερεύνηση του ύψους της χρηματοδότησης για τις πληγείσες περιοχές από την πλημμύρα του Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Δήμο Σητείας με το Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Λασιθίου και κλιμάκιο από το Υπουργείο Υποδομών  και Μεταφορών. Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης «Η Π.Ε. Λασιθίου ζητάει από το κεντρικό κράτος τουλάχιστον 7,5 εκ. για τις ζημιές που προέκυψαν στις 15 Οκτωβρίου στη...
Stavroula10. January 2023

Με σκοπός την διερεύνηση του ύψους της χρηματοδότησης για τις πληγείσες περιοχές από την πλημμύρα του Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Δήμο Σητείας με το Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Λασιθίου και κλιμάκιο από το Υπουργείο Υποδομών  και Μεταφορών.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης «Η Π.Ε. Λασιθίου ζητάει από το κεντρικό κράτος τουλάχιστον 7,5 εκ. για τις ζημιές που προέκυψαν στις 15 Οκτωβρίου στη Σητεία, τόσο για την οδοποιία όσο και για τον επανακαθορισμό της κοίτης των ποταμών και των ρεμάτων στην πληγείσα περιοχή».

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456