Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΣτην καρδιά της Ευρώπης η Σητεία με τον “Ερωτόκριτο”

Με την παράσταση που έκλεψε τις καρδιές όλων μας, τον “Ερωτόκριτο”, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής  ταξιδεύει την Σητεία στην καρδιά της Ευρώπης, στην όμορφη Μπολόνια. Μια  ιστορική συνάντηση του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας του Βιτσέντζου Κορνάρουμε με τον  Ρωμαίο και της Ιουλιέτα του Σαίξπηρ μετά από πρόσκληση του προξενείου της Μπολόνια και συγκεκριμένα της Προξένου κ. Γεωργία Λαμπράκη με σκοπό τη δημιουργία μιας παράστασης η οποία θα συνδέει αυτές τις  “Δύο ιστορίες αγάπης”. Ο Κύριος...
Stavroula14. January 2023

Με την παράσταση που έκλεψε τις καρδιές όλων μας, τον “Ερωτόκριτο”, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής  ταξιδεύει την Σητεία στην καρδιά της Ευρώπης, στην όμορφη Μπολόνια.

Μια  ιστορική συνάντηση του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας του Βιτσέντζου Κορνάρουμε με τον  Ρωμαίο και της Ιουλιέτα του Σαίξπηρ μετά από πρόσκληση του προξενείου της Μπολόνια και συγκεκριμένα της Προξένου κ. Γεωργία Λαμπράκη με σκοπό τη δημιουργία μιας παράστασης η οποία θα συνδέει αυτές τις  “Δύο ιστορίες αγάπης”.

Ο Κύριος υποστηριχτής του εγχειρήματος είναι η Στέγη Βιτσέντζος Κορνάρος με την συμμετοχή του Δήμου Σητείας και του Συλλόγου Φίλων Μουσικής.

Την προγραμματισμένη για τις 7 Φεβρουαρίου παράσταση στη Μπολόνια θα πλαισιώσουν δράσεις και επαφές με στόχο την σύσφιξη των δεσμών των δύο περιοχών.

Μια εξαιρετικη ευκαιρία εξωστρέφειας της Σητείας, της κουλτούρας και του πολιτισμού της.

Λίγο πριν ταξιδέψει η παράσταση του “Ερωτόκριτου” θα είναι αυτή που θα εγκαινιάσει και το νέο, ανακαινισμένο Πολύκεντρο με διπλές παραστάσεις 1,2 και 3 Φεβρουαρίου.

Την παράσταση στην Ιταλία θα συνοδεύουν ιταλικοί υπότιτλοι με την επιμέλεια του καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας στο ΕΚΠΑ κ. Στέφανου Κακλαμάνη.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ συνάντησαν την ομάδα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής στον Τεχνοχώρο όπου πραγματοποιούνται οι πρόβες με τον ενθουσιασμό όλων να είναι έκδηλος και ικανός να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σημαντικό αυτό εγχείρημα.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456