Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΈνα νέο Πολύκεντρο παραδίδεται στους Δημότες

Ένα ακίνητο το οποίο κοστίζει στον Δήμο Σητείας ένα σημαντικό ποσό ήρθε η ώρα να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και να ανταποδώσει στους δημότες τα οφειλόμενα. Το Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας μετά την ριζική ανακαίνιση την οποία δέχθηκε μπορεί πλέον να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης και έναν χώρο πολιτισμού αντάξιο της πόλης και της κουλτούρας της με πολλαπλές χρήσεις. Λίγο πριν την ολοκλήρωση των εργασιών ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης βρέθηκε στο χώρο...
Stavroula16. January 2023

Ένα ακίνητο το οποίο κοστίζει στον Δήμο Σητείας ένα σημαντικό ποσό ήρθε η ώρα να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και να ανταποδώσει στους δημότες τα οφειλόμενα.

Το Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας μετά την ριζική ανακαίνιση την οποία δέχθηκε μπορεί πλέον να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης και έναν χώρο πολιτισμού αντάξιο της πόλης και της κουλτούρας της με πολλαπλές χρήσεις.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των εργασιών ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης βρέθηκε στο χώρο εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα αλλά και τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλαν, στην Τεχνική Υπηρεσία και ιδιαίτερα στην αρχιτέκτονα κα Γωγώ Ζαβερδινού για την σημαντική συμβολή της.

Η παράσταση του “Ερωτόκριτου” θα είναι αυτή που θα εγκαινιάσει το ανακαινισμένο Πολύκεντρο με διπλές παρατάσεις 1,2 και 3 Φλεβάρη.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456