Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑγιασμός και κοπή της Βασιλόπιτας στην Αντιπεριφέρεια Λασιθίου

Μέσα σε εγκάρδια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2023 η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο. Προηγήθηκε η τέλεση της Ακολουθίας του Αγιασμού για το νέο έτος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο και ακολούθως ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε την Βασιλόπιτα, την οποία έκοψε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης. Στην τελετή παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης...
Stavroula17. January 2023
2023_01_16_antiperifereia_pita_6b

Μέσα σε εγκάρδια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2023 η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο.

Προηγήθηκε η τέλεση της Ακολουθίας του Αγιασμού για το νέο έτος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο και ακολούθως ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε την Βασιλόπιτα, την οποία έκοψε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης.

Στην τελετή παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης, οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιος Ζερβός, Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, Σητείας κ. Γεώργιος Ζερβάκης και Οροπεδίου κ. Ιωάννης Στεφανάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Μαρία Χανιωτάκη-Μυλωνάκη, κ. Γεώργιος Τσιφετάκης και κ. Κων/νος Ξενικάκης και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης, των τοπικών Αρχών και Φορέων, καθώς και οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Θερμές ευχές για το νέο έτος απηύθυναν οι Σεβ. Μητροπολίτες Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος και Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, οι τέσσερις Δήμαρχοι του Νομού Λασιθίου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι οποίοι υπογράμμισαν την ανάγκη ομόνοιας, ενότητας και συστράτευσης
όλων φορέων για το καλό των Λασιθιωτών και την περαιτέρω ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη διανομή της Βασιλόπιτας και κερασμάτων, και την ανταλλαγή ευχών μεταξύ των παρευρισκομένων.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456