Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΑνταποδίδουν την αγάπη που δέχονται με αγάπη και θερμές ευχές

Ανταποδίδοντας την αγάπη και την στήριξη με την οποία περιέβαλαν οι συμπολίτες μας το νέο τους ξεκίνημα, τα μέλη του ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ “ΚΡΗΤΩΝ Ρίζες ”  έκοψαν την πρώτη τους Βασιλόπιτα και έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους για μια καλύτερη χρονιά από αυτή που μας άφησε. Πολλοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου βρέθηκαν στην εκδήλωση ενώ την ξεχωριστή αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, ο πρόεδρος...
Stavroula18. January 2023

Ανταποδίδοντας την αγάπη και την στήριξη με την οποία περιέβαλαν οι συμπολίτες μας το νέο τους ξεκίνημα, τα μέλη του ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ “ΚΡΗΤΩΝ Ρίζες ”  έκοψαν την πρώτη τους Βασιλόπιτα και έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους για μια καλύτερη χρονιά από αυτή που μας άφησε.

Πολλοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου βρέθηκαν στην εκδήλωση ενώ την ξεχωριστή αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου καθώς και ο κ Δημήτρης Μαυρόκωστας ιδιοκτήτης των “Σχολών Μαυρόκωστα” με τους συνεργάτες του.

Θέλοντας να δώσουν ακόμα περισσότερα ως ανταπόδοση αγάπης προς στον συνάνθρωπο, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, προέτρεψαν τα μέλη τους να συνεισφέρουν στην δράση που θα πραγματοποιήσει το Νοσοκομείο Σητείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο “Η Παρέα της Αγάπης” και την Αιμοδοσία Π.Α.Γ.Ν.Η την Παρασκευή 27/1 16:30-20:00 και το Σάββατο 28/1, 9:30-13:30 για τις ανάγκες των παιδιών της Αιματολογικής- Ογκολογικής κλινικής Παίδων ΠΑ.Γ.Ν.Η..

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456