Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠανήγυρη Ιερού Αγίου Ισιδώρου στο Κάβο Σίδερο Σητείας

  Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, εορτή του Οσίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού στο ακρωτήρι «Κάβο Σίδερο», εντός της Προκεχωρημένης Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου Σητείας. Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 3Φεβρουαρίου και ώρα 4:30΄ μ.μ., θα τελεσθεί ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ. Ανήμερα της εορτής, Σάβατο4 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00΄ π.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και στη...
Stavroula19. January 2023
kavos sideros foto

 

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, εορτή του Οσίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού στο ακρωτήρι «Κάβο Σίδερο», εντός της Προκεχωρημένης Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου Σητείας.

Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 3Φεβρουαρίου και ώρα 4:30΄ μ.μ., θα τελεσθεί ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ.

Ανήμερα της εορτής, Σάβατο4 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00΄ π.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία.

 

Επειδή ο ιερός ναός βρίσκεται εντός των ορίων της Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου, η προσέλευση και παραμονή των προσκυνητών θα γίνεται αυστηρά τις εξής ώρες:

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου από ώρα 14:30´ έως ώρα 18:30´

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου από ώρα 08:00´ έως 12:00´ μεσημβρινή

 

Από την Ιερά Πατριαρχική καιΣταυροπηγιακή Μονή Τοπλού Σητείας

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456