Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣτο 20 % οι αδήλωτες ιδιοκτησίες στο Δήμο Σητείας. Παραμένει το γραφείο του Κτηματολογίου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη είχαν σήμερα το μεσημέρι οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας οι οποίοι διεκπεραίωσαν την διαδικασίας του Κτηματολογίου στον Δήμο Σητείας κκ Γιώργος Παπαβασιλείου και Μανώλης Συλλιγνάκης . Ενώ επισήμως η καταγραφή έχει ολοκληρωθεί το γραφείο του Κτηματολογίου θα παραμείνει για την εξυπηρέτηση των δημοτών δίνοντας τους μια τελευταια ευκαιρία τακτοποίησης των υποχρεώσεων τους. Σύμφωνα με τον κ Παπαβασιλείου η περιοχή έχει απογραφεί περίπου στο 80% με ένα σημαντικό ποσοστό...
Stavroula24. January 2023

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη είχαν σήμερα το μεσημέρι οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας οι οποίοι διεκπεραίωσαν την διαδικασίας του Κτηματολογίου στον Δήμο Σητείας κκ Γιώργος Παπαβασιλείου και Μανώλης Συλλιγνάκης .

Ενώ επισήμως η καταγραφή έχει ολοκληρωθεί το γραφείο του Κτηματολογίου θα παραμείνει για την εξυπηρέτηση των δημοτών δίνοντας τους μια τελευταια ευκαιρία τακτοποίησης των υποχρεώσεων τους.

Σύμφωνα με τον κ Παπαβασιλείου η περιοχή έχει απογραφεί περίπου στο 80% με ένα σημαντικό ποσοστό να είναι αυτή τη στιγμή αδήλωτο.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456