Sitiaka is loading for You ...

 

OΑρθρογραφίαΠου ήσασταν λοιπόν όλοι εσείς;

Που ήσασταν λοιπόν όλοι εσείς, επαγγελματίες ,φορείς, σύλλογοι, απλοί πολίτες, προβληματισμένοι και ιδιαίτερα δραστήριοι χρήστες του διαδικτύου και  τιμητές των πάντων, εκπρόσωποι αυτού του τόπου που αύριο θα ζητήσετε  την ψήφο μας; Που ήσασταν όλοι εσείς; Πολλές δουλειές , τα μαγαζιά ανοιχτά, οι ελιές θέλουν μάζεμα, ο Άγιος Νικόλαος πέφτει μακριά και φυσικά ο καναπές και το πληκτρολόγιο πιο εύκολα προσβάσιμα. Όμως ξέρετε σε αυτή τη ζωή παίρνει ο κάθε ένας από εμάς αυτό που...
Stavroula26. January 2023
mits.zerv.arthro foto

Που ήσασταν λοιπόν όλοι εσείς, επαγγελματίες ,φορείς, σύλλογοι, απλοί πολίτες, προβληματισμένοι και ιδιαίτερα δραστήριοι χρήστες του διαδικτύου και  τιμητές των πάντων, εκπρόσωποι αυτού του τόπου που αύριο θα ζητήσετε  την ψήφο μας; Που ήσασταν όλοι εσείς;

Πολλές δουλειές , τα μαγαζιά ανοιχτά, οι ελιές θέλουν μάζεμα, ο Άγιος Νικόλαος πέφτει μακριά και φυσικά ο καναπές και το πληκτρολόγιο πιο εύκολα προσβάσιμα.

Όμως ξέρετε σε αυτή τη ζωή παίρνει ο κάθε ένας από εμάς αυτό που του αξίζει. Έτσι λοιπόν θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση.

Και μιλάμε για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στον Άγιο Νικόλαο και αναζητούμε την πιθανή παρουσία των πιο άμεσα ενδιαφερόμενων και θιγόμενων στο θέμα αυτό. Των Σητειακών .

Απούσα για ακόμα μια φορά η Σητείακη κοινωνία. Για ακόμα μια φορά δεν θεώρησε απαραίτητο να εκφράσει  την δυσαρέσκεια  και την αντίθεση της  στις αποφάσεις που ελήφθησαν για το σημαντικότερο έργο της Κρήτης, του Λασιθίου, όχι όμως της Σητείας.

Η Σητειακή  κοινωνία έδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν ξεβολεύεται και δέχεται αδιαμαρτύρητα ότι αποφασίζουν άλλοι για αυτήν κάτι που δε γίνεται σε γειτονικούς δήμους  όπου λίγες ώρες νωρίτερα η  κα Γκάγκα πέρασε “δύσκολες ώρες” στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Καταστάσεις φυσικά καταδικαστέες  και απαράδεκτες όμως πολλές φορές  αναπόφευκτες  όταν δεν λαμβάνεται υπόψη η θέληση των τοπικών κοινωνιών.

Και  βλέπουμε τη Σητειακή κοινή γνώμη να ασχολείται με τα εκατοστά, τα χιλιοστά, την τρύπα στο ταρτάν, πως έγινε;, γιατί έγινε;, μα μήπως δεν έγινε;…….. Τραγικό και ταυτόχρονα εξοργιστικό. Γιατί υπάρχει άφθονη ενέργεια για μικροπολιτική όμως ως εκεί. Γιατί κάποιοι δεν έχουν γεννηθεί  για τα μεγάλα αλλά για τα ασήμαντα.

H παρουσία και παρέμβαση του Δημάρχου Σητείας στην επίσκεψη του κ Μητσοτάκη κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στο θέμα που καίει την περιοχή και να υποχρεώσει τον πρωθυπουργό να επαναλάβει την δέσμευση του για ολοκλήρωση του έργου έως τη Σητεία.  Παρά τις διαβεβαιώσεις διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, όμως δεν θα πρέπει να χάνουμε τον στόχο ο οποίος δεν μπορεί να είναι άλλος από τη συνεχή διεκδίκηση η Σητεία να έχει αυτό που της αξίζει.

 

Α.Μ.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456