Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΗ Αναστασία Γιούσεφ θα είναι η Βασίλισσα του Σητειακού Καρναβαλιού

Με στόχο η Σητεία να αποτελέσει αποκριάτικο προορισμό και μια διαφορετική πρόταση για τους επίδοξους καρναβαλιστές της Κρήτης και όχι μόνο, ο Δήμος Σητείας, η Τοπική Κοινότητα, ο ΔΟΚΑΣ, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης, οι ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού αλλα και ολόκληρη η Σητειακή κοινωνία, βάζουν τα δυνατά τους για μια δυναμική επαναφορά. Ο κ Άρης Αλάτσαρης πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σητείας μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για το νέο δυναμικό ξεκίνημα με πλούσιο, ενδιαφέρον...
Stavroula27. January 2023

Με στόχο η Σητεία να αποτελέσει αποκριάτικο προορισμό και μια διαφορετική πρόταση για τους επίδοξους καρναβαλιστές της Κρήτης και όχι μόνο, ο Δήμος Σητείας, η Τοπική Κοινότητα, ο ΔΟΚΑΣ, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης, οι ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού αλλα και ολόκληρη η Σητειακή κοινωνία, βάζουν τα δυνατά τους για μια δυναμική επαναφορά.

Ο κ Άρης Αλάτσαρης πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σητείας μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για το νέο δυναμικό ξεκίνημα με πλούσιο, ενδιαφέρον πρόγραμμα καθ ολη τη διάρκεια του επόμενου μήνα έως και τα κούλουμα με ξεχωριστές προτάσεις από τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

Ξεχωριστή θα είναι η παρουσία της Αναστασίας Γιούσεφ ως βασίλισσα του φετινού Σητειακού Καρναβαλιού.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456