Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΔημιουργώντας στενούς δεσμούς  ο Δήμαρχος Σητείας στην Περιφέρεια της Μπολόνια

  Σε ένα ακόμα σημαντικό βήμα εξωστρέφειας προχώρησε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης με αφορμή την παράσταση του «Ερωτόκριτου» στην Μπολόνια σήμερα το βράδυ. Συνοδεύοντας την σητειακή αποστολή και παράλληλα με την πολιτιστική δράση, ο κ Ζερβάκης πραγματοποίησε  μια σειρά επαφών προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις στενών δεσμών με ευρωπαϊκές πόλεις οι οποίες έχουν κοινά στοιχεία με την Σητεία όπως την Μπολόνια. Σήμερα το πρωί συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ Γιώργο Αλεξάκη ,...
Stavroula7. February 2023

 

Σε ένα ακόμα σημαντικό βήμα εξωστρέφειας προχώρησε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης με αφορμή την παράσταση του «Ερωτόκριτου» στην Μπολόνια σήμερα το βράδυ.

Συνοδεύοντας την σητειακή αποστολή και παράλληλα με την πολιτιστική δράση, ο κ Ζερβάκης πραγματοποίησε  μια σειρά επαφών προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις στενών δεσμών με ευρωπαϊκές πόλεις οι οποίες έχουν κοινά στοιχεία με την Σητεία όπως την Μπολόνια.

Σήμερα το πρωί συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ Γιώργο Αλεξάκη , τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ Αντώνη Ζερβό και την Επίτιμη Πρόξενο της Ελλάδας στην Μπολόνια κα Γεωργία Λαμπράκη παρευρέθηκε σε συνάντηση με τον αρμόδιο ευρωπαϊκών θεμάτων αντιπεριφερειάρχη της Μπολόνια διερευνώντας την δυνατότητα δημιουργίας κοινών δράσεων και στενών σχέσεων.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456