Sitiaka is loading for You ...

 

OΠολιτισμόςΕρωτόκριτος και Αρετούσα Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Αποσπάσματα από την παράσταση

Όπως αναμενόταν εκρηκτική ήταν η συνάντηση των δυο ιστοριών αγάπης, αυτή του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας και του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Βιτσέντζος Κορνάρος και Σαίξπηρ, Σαίξπηρ και Βιτσέντζος Κορνάρος ξεσήκωσαν το θέατρο Celebrazioni στην Μπολόνια της Ιταλίας το βράδυ της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου. Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου και σας μεταφέρουν αποσπάσματα της παράστασης καθώς και τον χαιρετισμό της Πρέσβειρας της Ελλάδας στην Ιταλία κας Ελένης Σουρανή. Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ...
Stavroula10. February 2023

Όπως αναμενόταν εκρηκτική ήταν η συνάντηση των δυο ιστοριών αγάπης, αυτή του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας και του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

Βιτσέντζος Κορνάρος και Σαίξπηρ, Σαίξπηρ και Βιτσέντζος Κορνάρος ξεσήκωσαν το θέατρο Celebrazioni στην Μπολόνια της Ιταλίας το βράδυ της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου και σας μεταφέρουν αποσπάσματα της παράστασης καθώς και τον χαιρετισμό της Πρέσβειρας της Ελλάδας στην Ιταλία κας Ελένης Σουρανή.

Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειακός Σύμβουλος αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα κ Γιώργος Αλεξάκης,  ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης,  ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός και η Αντιδήμαρχος Σητείας κα Ελένη Πλατανάκη.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456