Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣε εξέλιξη τα έργα βελτίωσης της πρόσβασης στο Φαράγγι του Ρίχτη

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη πραγματοποίησε σήμερα αυτοψία στα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στην Τοπική Κοινότητα των Έξω Μουλιανών και αφορούν την βελτίωση της πρόσβασης στο φαράγγι του Ρίχτη. Ένα σημείο το οποίο αποτελεί πλέον πόλο έλξης για τον επισκέπτη με τα νούμερα των τελευταίων χρόνων να αποδεικνύουν την ραγδαία ανάπτυξη του με θετικό αντίκτυπο στην τουριστική κίνηση ολόκληρης της περιοχής.  Να σημειωθεί...
Stavroula6. March 2023

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη πραγματοποίησε σήμερα αυτοψία στα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στην Τοπική Κοινότητα των Έξω Μουλιανών και αφορούν την βελτίωση της πρόσβασης στο φαράγγι του Ρίχτη.

Ένα σημείο το οποίο αποτελεί πλέον πόλο έλξης για τον επισκέπτη με τα νούμερα των τελευταίων χρόνων να αποδεικνύουν την ραγδαία ανάπτυξη του με θετικό αντίκτυπο στην τουριστική κίνηση ολόκληρης της περιοχής.  Να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά ξεπέρασε τους 25 χιλιάδες επισκέπτες με συνεχόμενη προοπτική ανάπτυξης.

Στόχος η έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν η οποία αναμένεται ακόμα καλύτερη για το συγκεκριμένο μοναδικό φυσικό μνημείο του Δήμου Σητείας το οποίο έχει κατακτήσει πλέον τη θέση που του αξίζει ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του επισκέπτη της Κρήτης.

Η παρέμβαση αφορά στις δύο κύριες αγροτικές οδούς πρόσβασης που αποτελούν είσοδο και έξοδο για το φαράγγι του Ρίχτη καθώς και στην ενδιάμεση αγροτική οδό που συνδέει τις παραπάνω με συνοδό έργο την σκυροδέτηση του πάρκινγκ.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456