Sitiaka is loading for You ...

 

OΠολιτισμόςΤούρκοι, Ιταλοί και Λιθουανοί εκπαιδευτικοι στο σπίτι του Βιτσέντζου Κορνάρου

Ακόμα ένα ευρωπαϊκό προγραμμα Erasmus υλοποιείται τις ημέρες αυτές από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας δίνοντας την ευκαιρία διάδοσης του πλούσιου πολιτιστικού μας αντικειμένου. Εκπαιδευτικοί από Τουρκία, Ιταλία και Λιθουανοί βρίσκονται στην Σητεία έχοντας την ευκαιρία να  γνωρίσουν τα ήθη και έθιμα μας άλλα και το σπουδαίο ιστορικό χαρακτηριστικο της περιοχής. Μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων βρέθηκαν και ξεναγήθηκαν, από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πισκοκεφάλου και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, στο σπίτι του Βιτσέντζου Κορνάρου. Post...
Stavroula8. March 2023

Ακόμα ένα ευρωπαϊκό προγραμμα Erasmus υλοποιείται τις ημέρες αυτές από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας δίνοντας την ευκαιρία διάδοσης του πλούσιου πολιτιστικού μας αντικειμένου.

Εκπαιδευτικοί από Τουρκία, Ιταλία και Λιθουανοί βρίσκονται στην Σητεία έχοντας την ευκαιρία να  γνωρίσουν τα ήθη και έθιμα μας άλλα και το σπουδαίο ιστορικό χαρακτηριστικο της περιοχής.

Μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων βρέθηκαν και ξεναγήθηκαν, από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πισκοκεφάλου και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, στο σπίτι του Βιτσέντζου Κορνάρου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456