Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑνοίγοντας το δρόμο για νέες συνεργασίες η Σητεία στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση ITB

Η Σητεία παρούσα στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση παγκοσμίως που πραγματοποιείται τις ημέρες αυτές στο Βερολίνο, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ Γιάννη Κακουράκη, τον Σύμβουλο Τουρισμού του Δήμου Σητείας κ Σταύρο Κεφάλα και τον πρόεδρο του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων -Διαμερισμάτων Μακρύ Γιαλού κ Νίκο Τζιρβελάκη. Μετά από δύο χρόνια απουσίας της συγκεκραμένης έκθεσης λόγω πανδημίας, δυναμική ήταν η επιστροφή με το Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου να φιλοξενεί περισσότερους από 5.500 εκθέτες από 161...
Stavroula8. March 2023

Η Σητεία παρούσα στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση παγκοσμίως που πραγματοποιείται τις ημέρες αυτές στο Βερολίνο, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ Γιάννη Κακουράκη, τον Σύμβουλο Τουρισμού του Δήμου Σητείας κ Σταύρο Κεφάλα και τον πρόεδρο του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων -Διαμερισμάτων Μακρύ Γιαλού κ Νίκο Τζιρβελάκη.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας της συγκεκραμένης έκθεσης λόγω πανδημίας, δυναμική ήταν η επιστροφή με το Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου να φιλοξενεί περισσότερους από 5.500 εκθέτες από 161 χώρες.

Αισιόδοξα φαίνεται να είναι τα νέα για τον προορισμό της Σητείας φρεσκάροντας τις παραδοσιακές μας αγορές αλλά και ανοίγοντας νέους δρόμους διευρύνοντας έτσι το τουριστικό κοινό.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ Κακουράκης μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για τα νέα δεδομένα τα οποία έχουν ορίζοντα το 2024, σε επικοινωνία μέσα από τον χώρο της έκθεσης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456