Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΠριν θρηνήσουμε θύματα ενεργοποιηθείτε

Η αγανάκτηση των πολτών ξεχειλίζει και η υπομονή τους έχει εξαντληθεί. Όλοι ομολογούν ότι περιμένουν δυστυχώς μια απώλεια για να ενεργοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός. Πέντε μήνες μετά την καταστροφική πλημύρα η οποία άφησε “πληγές” σε ολόκληρο το εύρος του δήμου, και το οδικό δίκτυο παραμένει επικίνδυνο σε τέτοιο σημείο που θα μπορούσε ακόμα και να απαγορευτεί η κυκλοφορία. Σήμερα ένα τροχαίο σημειώθηκε σε ένα από τα προβληματικά σημεία στην επαρχιακή οδό προς Ρούσα Εκκλησιά στο...
Stavroula17. March 2023
ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Η αγανάκτηση των πολτών ξεχειλίζει και η υπομονή τους έχει εξαντληθεί. Όλοι ομολογούν ότι περιμένουν δυστυχώς μια απώλεια για να ενεργοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός.

Πέντε μήνες μετά την καταστροφική πλημύρα η οποία άφησε “πληγές” σε ολόκληρο το εύρος του δήμου, και το οδικό δίκτυο παραμένει επικίνδυνο σε τέτοιο σημείο που θα μπορούσε ακόμα και να απαγορευτεί η κυκλοφορία.

Σήμερα ένα τροχαίο σημειώθηκε σε ένα από τα προβληματικά σημεία στην επαρχιακή οδό προς Ρούσα Εκκλησιά στο οποίο ενεπλάκησαν ένα μηχανάκι και ένα αυτοκίνητο. Ο επιβάτης του δικύκλου μετά από πτώση χρειάστηκε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σητείας σε ελεγχόμενη κατάσταση προς το παρόν.

Γνωρίζουμε ότι είναι πολλά τα σημεία όπου θα πρέπει να παρέμβει όμως η Περιφέρεια, η οποία έχει και την αρμοδιότητα, θα πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες πριν θρηνήσουμε θύματα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456