Sitiaka is loading for You ...

 

OΑρθρογραφίακ Πατεράκη δεν είμαι θιασώτης του διαδικτύου όπως εσείς

Είναι η πρώτη και τελευταια φορά που μπαίνω στη διαδικασία να σου απατήσω κ Πατεράκη , σύντροφε από τις παλιές ένδοξες εποχές του ΠΑΣΟΚ που αμφιβάλλεις και για την ύπαρξη μου. Και το κάνω για να σου θυμίσω κάτι που μάλλον αγνοείς. Ξέρεις υπάρχουν και οι άνθρωποι αυτοί που δεν έχουν εξασφαλίσει παιδιά, σκυλιά και εγγόνια και τώρα ο μόνος λόγος ύπαρξης για αυτούς είναι η παρουσία τους στο διαδίκτυο. Επειδή με ψάχνεις στην χοάνη...
Stavroula19. March 2023
3d4417dea4b5985d283b0a7dfa9861de_XL

Είναι η πρώτη και τελευταια φορά που μπαίνω στη διαδικασία να σου απατήσω κ Πατεράκη , σύντροφε από τις παλιές ένδοξες εποχές του ΠΑΣΟΚ που αμφιβάλλεις και για την ύπαρξη μου. Και το κάνω για να σου θυμίσω κάτι που μάλλον αγνοείς.

Ξέρεις υπάρχουν και οι άνθρωποι αυτοί που δεν έχουν εξασφαλίσει παιδιά, σκυλιά και εγγόνια και τώρα ο μόνος λόγος ύπαρξης για αυτούς είναι η παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Επειδή με ψάχνεις στην χοάνη του διαδικτύου σε ενημερώνω ότι δεν θα με βρεις γιατί δεν είμαι συνδεδεμένος και εξαρτημένος από το διαδίκτυο όπως εσύ και έχω να ασχοληθώ με πολύ σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου άρα μην περιμένεις απάντηση μου μέσω του fb.

Η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω κάτι που εσύ ποτέ δεν το κατάλαβες γιατί είσαι στον κόσμο σου. Δεν μπήκες ποτέ στον κόπο να δεις τι πραγματικά συμβαίνει εκεί έξω και να κάνεις την αυτοκριτική σου. Θα σου έκανε καλό. Από την πρώτη στιγμή που έμεινες εκτός δεν έκατσες ποτέ να αναλογιστής γιατί συνέβη αυτό αλλά επιδίδεσαι στο παιχνίδι εντυπώσεων του fb.

Mε το δικαίωμα που μου δίνει η δημοκρατία λειτουργώ με τον παραδοσιακό τρόπο και εκφράζω την άποψη μου ελεύθερα αναφερόμενος σε πραγματικά γεγονότα με ένα επώνυμο άρθρο σε ενημερωτικό δίκιο.

Έχεις αντίρρηση;

Θα μπορούσα λεπτομερέστερα να αναφερθώ στα όσα είχαν ειπωθεί εκείνη την περίοδο όμως δεν είναι η ώρα. Θα σας τα παραθέσω σε μια επόμενη δημόσια μου τοποθέτηση γιατί ο δημότης δεν πρέπει να ξεχνά πρέπει να θυμάται για να πράττει αναλόγως.

 

Με αγωνιστικούς χρεμετισμούς.

 

Μανώλης Αγγελάκης

Συνταξιούχος

Υ.Γ. όσο για την απάντηση σου στο άρθρο σου είπα ότι τα γεγονότα έχουν καταγραφεί όσο και να προσπαθείς να διαστρεβλώσεις και πάλι. Είχε ήδη αρχίσει η λιθορριπή γι αυτό η Σητειακή κοινωνία αντέδρασε. Η φωτογραφία δείχνει τις πρώτες πέτρες που είχαν πέσει στην παραλία ευτυχώς ήταν και οι τελευταίες.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456