Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΌχι άλλοι περιορισμοί στην περιοχή του Δήμου Σητείας

Δεν θα καταθέσει πρόταση ο Δήμος Σητείας για χαρακτηρισμό περιοχών ως «Προστατευόμενα τοπία» ή «Προστατευόμενοι Φυσικοί Σχηματισμοί» μετά από την πρόσκληση που απηύθυνε η Περιφέρεια. Ξεκάθαρη ήταν η πρόταση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο την οποία στήριξε στο σύνολο του το σώμα και η οποία δεν έκρινε απαραίτητη μια νέα πρόταση εκ μέρους του Δήμου για χαρακτηρισμό περιοχών ως «Προστατευόμενα τοπία» ή «Προστατευόμενοι Φυσικοί Σχηματισμοί». Η άποψη που εκφράστηκε ήταν...
Stavroula24. March 2023

Δεν θα καταθέσει πρόταση ο Δήμος Σητείας για χαρακτηρισμό περιοχών ως «Προστατευόμενα τοπία» ή «Προστατευόμενοι Φυσικοί Σχηματισμοί» μετά από την πρόσκληση που απηύθυνε η Περιφέρεια.

Ξεκάθαρη ήταν η πρόταση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο την οποία στήριξε στο σύνολο του το σώμα και η οποία δεν έκρινε απαραίτητη μια νέα πρόταση εκ μέρους του Δήμου για χαρακτηρισμό περιοχών ως «Προστατευόμενα τοπία» ή «Προστατευόμενοι Φυσικοί Σχηματισμοί».

Η άποψη που εκφράστηκε ήταν ότι ήδη στην έκταση του Δήμου Σητείας υπάρχουν αρκετά χαρακτηρισμένα και προστατευόμενα σημεία τα οποία επιβάλουν αυστηρούς περιορισμούς.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456