Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣυνάντηση του Δημάρχου Σητείας με μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μυρσίνης

Με μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μυρσίνης συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης στα πλαίσια της διαρκούς επικοινωνίας και συνεργασίας με τους κατά τόπους Συλλόγους και τα Τοπικά Συμβούλια τα οποία αποτελούν πολύτιμους συνεργάτες της Δημοτικής Αρχής. Σημαντικά αιτήματα προς επεξεργασία έθεσαν στην συνάντηση η πρόεδρος κα Μαρία Βασιλειάδου και τα μέλη του Συλλόγου κα Μαρία Δανδουλάκη και Ελένη Ρέβη με κύριο την συντήρηση και αξιοποίηση του Δημοτικού Σχολείου το οποίο χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα...
Stavroula24. March 2023

Με μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μυρσίνης συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης στα πλαίσια της διαρκούς επικοινωνίας και συνεργασίας με τους κατά τόπους Συλλόγους και τα Τοπικά Συμβούλια τα οποία αποτελούν πολύτιμους συνεργάτες της Δημοτικής Αρχής.

Σημαντικά αιτήματα προς επεξεργασία έθεσαν στην συνάντηση η πρόεδρος κα Μαρία Βασιλειάδου και τα μέλη του Συλλόγου κα Μαρία Δανδουλάκη και Ελένη Ρέβη με κύριο την συντήρηση και αξιοποίηση του Δημοτικού Σχολείου το οποίο χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα από τον Προοδευτικό Σύλλογο Μυρσίνης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Σητείας κ Νίκος Μακρυνάκης ο οποίος εξήρε την προσφορά του Συλλόγου Γυναικών ο οποίος σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο και την κοινότητα παράγουν σημαντικό έργο.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456