Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΟ Χαράλαμπος Ταϊγανίδης μιλά στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για τον κολυμβητικό μαραθώνιο ΣΗΤΕΙΑ – ΧΑΝΙΑ

Στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ μίλησε σήμερα ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης για το νέο του εγχείρημα, τον κολυμβητικό μαραθώνιο Σητεία-Χανιά. Ένα εγχείρημα που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο για να επιβεβαιώσει ότι “τα όνειρα δεν έχουν όρια” όπως χαρακτηριστικά λέει ο χρυσός παραολυμπιονίκης. Είναι ένας στόχος για τον αθλητή που μπήκε αμέσως μετά την πρώτη του υπερπροσπάθεια Ρόδο-Πανορμίτη-Σύμη με την απόσταση των 50 χιλιόμετρων. Τώρα ακόμα πιο τολμηρός βάζει έναν ακόμα δυσκολότερο στόχο, στην απόσταση των...
Stavroula31. March 2023

Στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ μίλησε σήμερα ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης για το νέο του εγχείρημα, τον κολυμβητικό μαραθώνιο Σητεία-Χανιά.

Ένα εγχείρημα που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο για να επιβεβαιώσει ότι “τα όνειρα δεν έχουν όρια” όπως χαρακτηριστικά λέει ο χρυσός παραολυμπιονίκης.

Είναι ένας στόχος για τον αθλητή που μπήκε αμέσως μετά την πρώτη του υπερπροσπάθεια Ρόδο-Πανορμίτη-Σύμη με την απόσταση των 50 χιλιόμετρων. Τώρα ακόμα πιο τολμηρός βάζει έναν ακόμα δυσκολότερο στόχο, στην απόσταση των 250χλμ, τα οποία κάτω από κανονικές συνθήκες θα επιτευχθούν μετά από έξι μέρες κολύμβησης.

Όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Χαράλαμπος Ταιγανίδης “Το πρόγραμμα, που κάνω με τον προπονητή μου, Γιώργο Αδάμ και τον ευχαριστώ πολύ γιατί δίχως αυτόν δε θα επιχειρούσα τέτοια εγχειρήματα, είναι να κολυμπάμε περίπου 10-12 ώρες την ημέρα και τις υπόλοιπες να ξεκουραζόμαστε. Τα χιλιόμετρα όλα θα είναι παράκτια και αυτό γιατί θέλουμε να δει όλος ο κόσμος την προσπάθεια και τον αγώνα μας και να μπορεί να συμμετέχει κι αυτός με τα θετικά μηνύματα, που θα δεχόμαστε”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456