Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑυτοψία στα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου

Αυτοψία στα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη. Άμεσες θα είναι οι παρεμβάσεις σε βασικά σημεία όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Ανδρουλάκης με τον γενικότερο σχεδιασμό να φτάνει στην ολοκλήρωση του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. “Εκτός του ότι το οδικό δίκτυο είναι πλέον ακατάλληλο για τον διερχόμενο, μετά τις καταστροφές του Οκτωβρίου, αποτελεί ντροπή και σαν...
Stavroula31. March 2023

Αυτοψία στα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη.

Άμεσες θα είναι οι παρεμβάσεις σε βασικά σημεία όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Ανδρουλάκης με τον γενικότερο σχεδιασμό να φτάνει στην ολοκλήρωση του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

“Εκτός του ότι το οδικό δίκτυο είναι πλέον ακατάλληλο για τον διερχόμενο, μετά τις καταστροφές του Οκτωβρίου, αποτελεί ντροπή και σαν εικόνα μιας τουριστικής περιοχής” τόνισε ο κ  Ζερβάκης και ζήτησε για μια ακόμα φορά την παρέμβαση της περιφέρειας.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456