Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΟ Υπουργός ΥΝΑΝΠ στις νέες εγκαταστάσεις του ΝΟΣ

Στις νέες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Σητείας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός ΥΝΑΝΠ κ Γιάννης Πλακιωτάκης όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις ανάγκες που υπάρχουν από τον πρόεδρο κ Νάσο Ζαγκότη  και το προπονητικό τιμ. Με την ευκαιρία ο  κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε και στα νέα δεδομένα που αφορούν τη  σύνδεση της Σητείας με τον Πειραιά, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Όπως ανέφερε «Από τις 20 Απριλίου και σε ετήσια βάση πλέον η...
Stavroula8. April 2023

Στις νέες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Σητείας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός ΥΝΑΝΠ κ Γιάννης Πλακιωτάκης όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις ανάγκες που υπάρχουν από τον πρόεδρο κ Νάσο Ζαγκότη  και το προπονητικό τιμ.

Με την ευκαιρία ο  κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε και στα νέα δεδομένα που αφορούν τη  σύνδεση της Σητείας με τον Πειραιά, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.
Όπως ανέφερε «Από τις 20 Απριλίου και σε ετήσια βάση πλέον η Σητεία θα είναι πολύ πιο προσβάσιμη στον Πειραιά με το γρηγορότερο συμβατικό πλοίο της Ακτοπλοΐας, το Blue Star Χίος ενώ από τέλη Ιουνίου η δρομολόγηση του ταχύπλοου σκάφους θα συνδέει την περιοχή μας με τα Δωδεκάνησα αλλά και τις Κυκλάδες.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456