Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤα παιχνίδια που παίζονται εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου

Εύλογη η ανησυχία αλλά και η δυσαρέσκεια την οποία εξέφρασε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζάκρου κ Κώστας Κεκερίδης, εκπροσωπώντας τους προέδρους και των άλλων Τοπικών Κοινοτήτων, με την τοποθέτηση του στη συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου για την Γνωμοδότηση που κλήθηκε να δώσει επί της τροποποιημένης Μ.Π.Ε. του Έργου του Υβριδικού Σταθμού Αμαρίου της ΤΕΡΝΑ. Ο κ Κεκερίδης ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αρνητική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στάθηκε και στην στάση...
Stavroula10. April 2023

Εύλογη η ανησυχία αλλά και η δυσαρέσκεια την οποία εξέφρασε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζάκρου κ Κώστας Κεκερίδης, εκπροσωπώντας τους προέδρους και των άλλων Τοπικών Κοινοτήτων, με την τοποθέτηση του στη συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου για την Γνωμοδότηση που κλήθηκε να δώσει επί της τροποποιημένης Μ.Π.Ε. του Έργου του Υβριδικού Σταθμού Αμαρίου της ΤΕΡΝΑ.

Ο κ Κεκερίδης ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αρνητική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στάθηκε και στην στάση κάποιον οι οποίοι επικαλούμενοι την θέληση των τοπικών κοινωνιών δεν έχουν μια “καθαρή” θέση στο θέμα που “καίει” την περιοχή. Όπως χαρακτηριστικά είπε ” είναι ένας αγώνας για τις τοπικές κοινότητες ο οποίος έχει ξεκινήσει από το 2016 με την σταθερή, αρνητική θέση τους απέναντι στο έργο να έχει εδραιωθεί μέσα από γενικές συνελεύσεις. Θα πρέπει να γίνουμε όλοι μια γροθιά γιατί όπως φαίνεται δεν είμαστε”.

Η θέση των τοπικών κοινωνιών είναι σταθερή και ξεκάθαρα ΑΡΝΗΤΙΚΗ και είναι απορίας άξιο γιατί κάποιοι επαναφέρουν το ερώτημα και θέτουν το δίλημμα ξανά και ξανά περιμένοντας να αλλάξει κάτι; Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε; Έχουν κάτι στο μυαλό τους; “εμείς στηρίζουμε την επιθυμία των Τ.Κ. και αν αυτές θέλουν το έργο τότε το θέλουμε και εμείς” υποστήριξε ο κ Γιάννης Δρακάκης εκπροσωπώντας  την ομάδα του κ Πατεράκη ο οποίος ήταν απών για ακόμα μια φορά στην συζήτηση ενός τόσο σημαντικού θέματος.

Απών ήταν και ο επικεφαλής της άλλης δημοτικής παράταξης και υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ Νίκος Κουρουπάκης.

Λυπηρό όμως κάποιοι επιλέγουν να είναι τυπικά και ουσιαστικά απών διαχρονικά στις σημαντικές αποφάσεις για αυτόν τον τόπο.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456