Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΛίγο πριν ξεκινήσουν οι περιηγήσεις με τους “Συνοδούς Βουνού”

Οι “Συνοδοί Βουνού” που αποφοίτησαν από το ΔΙΕΚ Σητείας λίγο πριν πάρουν την πιστοποίηση τους για το γνωστικό τους αντικείμενο δηλώνουν πανέτοιμοι να ξεκινήσουν τις εξορμήσεις τους στο Γεωπάρκο Σητείας και την πατρίδα του Κορνάρου. Με δικιά τους πρωτοβουλία και υλοποιώντας μια ιδέα χρόνων σε λίγες μέρες ξεκινούν οι περιηγήσεις στο ιστορικό κέντρο της πόλης αλλά και σε ενδιαφέρουσες διαδρομές εκτός. Η Ειρήνη Καζαμία, η Μαρίνα Αγγελιδάκη, η Ρίτσα Καναβάκη, η Χριστίνα Χρυσούλα και ο...
Stavroula23. April 2023

Οι “Συνοδοί Βουνού” που αποφοίτησαν από το ΔΙΕΚ Σητείας λίγο πριν πάρουν την πιστοποίηση τους για το γνωστικό τους αντικείμενο δηλώνουν πανέτοιμοι να ξεκινήσουν τις εξορμήσεις τους στο Γεωπάρκο Σητείας και την πατρίδα του Κορνάρου.

Με δικιά τους πρωτοβουλία και υλοποιώντας μια ιδέα χρόνων σε λίγες μέρες ξεκινούν οι περιηγήσεις στο ιστορικό κέντρο της πόλης αλλά και σε ενδιαφέρουσες διαδρομές εκτός.

Η Ειρήνη Καζαμία, η Μαρίνα Αγγελιδάκη, η Ρίτσα Καναβάκη, η Χριστίνα Χρυσούλα και ο Νίκος Αγγελάκης θα συστήνουν στο εξής τον τόπο μας στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες που θα θελήσουν να τον επισκεφθούν σε μια εθελοντική προσπάθεια προβολής του.

Οι “Συνοδοί Βουνού” θα πραγματοποιούν αυτές τις περιηγήσεις δωρεάν με μοναδική ανταμοιβή για την προσφορά τους την στήριξη των περιηγητών.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456