Sitiaka is loading for You ...

 

OΑθλητικάΞεπέρασαν τις 90 οι συμμετοχές στον Διασυλλογικό Αγώνα SUP στη Σητεία

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε ο 1ος Διασυλλογικός Αγώνα SUP, στο Λιμάνι της Σητείας  μία διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου  Σητείας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης  και την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, SUP, Surfing. Ξεπέρασαν τις 90 οι συμμετοχές από αθλητικά σωματεία εντός και εκτός Κρήτης δίνοντας στην διοργάνωση την δυνατότητα να κατέχει μια θέση στο ετήσιο καλεντάρι του αθλήματος. Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας μπαίνει στην καλοκαιρινή σεζόν με όρεξη για δουλεια συντονίζοντας τα προπονητικά του...
Stavroula30. April 2023

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε ο 1ος Διασυλλογικός Αγώνα SUP, στο Λιμάνι της Σητείας  μία διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου  Σητείας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης  και την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, SUP, Surfing.

Ξεπέρασαν τις 90 οι συμμετοχές από αθλητικά σωματεία εντός και εκτός Κρήτης δίνοντας στην διοργάνωση την δυνατότητα να κατέχει μια θέση στο ετήσιο καλεντάρι του αθλήματος.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας μπαίνει στην καλοκαιρινή σεζόν με όρεξη για δουλεια συντονίζοντας τα προπονητικά του τμήματα και σχεδιάζοντας αγωνιστικές και άλλες δράσεις εντός του καλοκαιρού.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456