Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία“Έναρξη λειτουργίας απογευματινών Ιατρείων στο Νοσοκομείο Σητείας”

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σητείας ενημερώνει τους συμπολίτες μας, ότι ξεκίνησε η λειτουργία του Δερματολογικού και των Γυναικολογικών απογευματινών Ιατρείων στο Νοσοκομείο μας. Το Δερματολογικό  Ιατρείο θα λειτουργεί μία μέρα την εβδομάδα στο χώρο των Τακτικών Ιατρείων, με υπεύθυνη τη κα Πρωτοπαπά Αναστασία,  Διευθύντρια Δερματολογίας. Τα Γυναικολογικά Ιατρεία θα λειτουργούν έως και 2 φορές την εβδομάδα από τους Μαιευτήρες/Γυναικολόγους  κ. Καραβυράκη  Διονύσιο και  κ. Μαυρικάκη Αριστείδη. Για προγραμματισμό ραντεβού και επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα Τηλ.:2843-340199 και 2843-340200 από τις 09:00...
Stavroula3. May 2023
nosokomeio-sitias

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σητείας ενημερώνει τους συμπολίτες μας, ότι ξεκίνησε η λειτουργία του Δερματολογικού και των Γυναικολογικών απογευματινών Ιατρείων στο Νοσοκομείο μας.

Το Δερματολογικό  Ιατρείο θα λειτουργεί μία μέρα την εβδομάδα στο χώρο των Τακτικών Ιατρείων, με υπεύθυνη τη κα Πρωτοπαπά Αναστασία,  Διευθύντρια Δερματολογίας.

Τα Γυναικολογικά Ιατρεία θα λειτουργούν έως και 2 φορές την εβδομάδα από τους Μαιευτήρες/Γυναικολόγους  κ. Καραβυράκη  Διονύσιο και  κ. Μαυρικάκη Αριστείδη.

Για προγραμματισμό ραντεβού και επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα Τηλ.:2843-340199 και 2843-340200 από τις 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

                                                                                                     Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

                                                                                                            Μαρία Δαρατσιανού

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456